Tuesday, 19 August 2008

Selesai sudah mnggu yang memenatkan..

Alhamdulillah.. setelah bekerja selama seminggu lebih untuk menjayakan pesta konvo sampai x cukup tdo, smua nye tamat dengan jayanya. Mcm2 aku alami sepanjang minggu itu, dpt kenal lagi ramai rakan2 sprti chap, fid, pakmat, huda, den, boss, izzah, mimi, alvin dan lain2 lagi. Siap ada geng tdo lagi! hahaha.. geng tdo di bilik src.. hahaha.. thanks to all comittee especially HICOM, give me the opportunity to be with you all. Rasa mcm family dah! hahaha. Tahniah Chap, ko da buat rasa kami semua mcm family. :P Rasa rindu ada gak skang namun kehidupan perlu diteruskan.. Selepas ni, ak akan join hoki pakmat as a photographer. Tmpat? Insya Allah, sem 2 nnti aku akan follow diorang ke USM. Yeay! USM! hehehe.. ini lah special nye bila kita dpt kenal ramai orang, peluang untuk bergerak jauh lebih cerah. Ngee~~

Kepada Den, thanks for helping us in Bazaar. Tanpa anda, bazaar x kan berjalan dengan lancar. Thanks to kak lina coz always help me to do this and that.. (ke sy yg tolong akak.. hahah) Entah, x tau nak ckp ape lagi dah. Smoga kita smua dpt jumpa lagi mcm dlu..

p/s Esok mlm, fireworks weh, jom kuar sama2 lagi! :D


Gambar PESTA KONVO.
CLICK HERE

3 comments:

fid said...

thanx bro..best keje ngan ko..nnt dpt OR kita lepak sana plak ye..haha

.me. said...

u r welcome bro..
ko pun, best keje dgn ko..
hehe..

orait! no prob!

izzahmeor said...

salam..

trimas ikhwan..
byk gambar gambar gambar...:)