Monday, 22 September 2008

.malas.


Owh! Tajuk di atas x bleh blah! haha.. Virus "malas" sedang merebak dlm badan ni tp sedaya upaya cuba untuk teruskan buat keje. Yeah! Anyway, last week, ari rabu masa cuti nuzul Al-Quran, ak, bear and king kuar gi usha2 tempat best utk assignment photography (at last aku buat kat area cyberjaya jeh!). So, kiteorng ke taman botani tgk ape yg ade.. then, igt nak usha tempat lain tp disebabkan ari tu panas terik and masing2 dah penat, usha2 dari dalam keta je la. Ni dia gambar2 masa hari "kejadian".. hehe










Hoh, ak ada la edit2 gambar masa aritu. So, sapa2 nak usha, CLICK DI SINI keh!

0729Hrs

2 comments:

Anonymous said...

nak gamba yg slalu kt avatar tu... bole???...smarttt =D

.me. said...

gambar mane eh?