Saturday, 25 October 2008

.dinner raye ALUMNI UTM.

Jumaat, 24 October

Tengahari tu, mama ak da bagitau yang mlm ni abah akan ade dinner bersama ALUMNI UTM di Pustaka Negeri Sarawak and dia soh smua gi. Okeh, canteek.. purplizer lg mlm ni.. Balik dr urusan mama, ak pun onlin2 jap then tdo. Bgn and mandi then tdo balik.. masa tu da pkl 6.00 da.. Sedap sgt tdo kowt, mama da bisng2 sbb ak tertido sampai pkl 7.15! diorng da siap tp ak x siap lagi! haha.. dgn pantas nye, ak solat dlu and mntk adik ak amik baju yg da siap di iron. Nsb bek da siap.. mampus klu x iron lg.. 5 mnit SIAP! trus amik beg kamera tnpa cek2 dah.. jalan terus ke tmpat di tuju. Perjlanan ke sana amik masa 15 min.. Sampai2 ja, amik2 gambar and ak sedar di screen kamera aku, di tulis DEMO! WHAT!??? ak tertinggal memory card ak la plak! Hampeh2... ak pun mntk kebenaran abah ku utk balik smula ke rmh sbb nak amek card yg ku tnggalkan di atas meja... Wahaha.. best best best! Pecut dengan sepantas-pantas nye sbb ak bajet diorng start makan dlm pkl 9.00.. Sampai je rmh, amik card reader and kebtulan adik ak pun baru je balik uma sbb dia nk tuka baju lain... Kami pun gerak semula ke sana.. ni video masa dlam keta.. :)



Da sampai tu, tgk pengarah UPA mash lagi berucap.. Nsb bek la ak kuar.. klu x, boring gak ar layan ucapan ni.. Tgh ucapan tu, smpt lagi amek2 gambr.. biasala.. mcm la x biasa kan!


lapa weh!


romantis nye! hahaha

Okeh! Siap ucapan.. "Tetamu dipersilakan untk mengambil makanan yg telah dijamu bla bla bla!" Yeay, masa utk makan... tp x leh gakk sbb que panjg.. Hurm, amek2 gambar dlu ah!


kwn sekampus abah ku dlu

Ade gmbr2 lain, tp malas ar nak letak... Orait, makann da di amek, masa utk makan! Oh, ade persembahan nasyid jgak! xbesh!! Cabutan bertuah pun ade! tp x bertuah pun meja kiteorng! aahahaha


makan!

mimi and irah!

mama and abah


peace from idin ~


irah!


K, da abes makan2, balik time! owh, ak ternmpk banting bendera sarawk.. amek jgn x amek.. yeah! I'm sarawakian! (campur2 itu kelantan+pahang)

Okeh, balik2, solat2, online! dpt task baru dr den! Kene design cenderamata utk wawasan desa lak.. okeh den.. insya Allah siap!

owh, ngantok suda... aircond da mula menyejukkan bilik ku ini dan tilam pun da memnggil! tdo!
nite2!!

0119HRS~
ikhwan =)

2 comments:

izzahmeor said...

salam..

"[84] Age to get marry: 25-27"

waaa...hebat2...smoga dipercepatkan jodoh..ameen...:D

.me. said...

hahha..
insya Allah...