Friday, 17 October 2008

Habis!!!!

Yeay! suda habis exam! masa untuk merehatkan minda setelah bertungkus-lumus memerah otak mencari idea, bersengkang mata semata-mata untuk menyiapkan assignment sehingga ke saat2 akhir (da mmg suke wat last minute kan.. ) dan lain2 lagi.. Masa cuti ni la digunakan utk lepak dgn kwan2 d hometown ku, jalan2 dan ape2 la yg aku suke! yeah!

owh ya, ni baru je balik dr lepak-ing.. skang da pulu 4.52 pagi dan sedang menunggu subuh.. Lepas subuh nak mandi sebab nak gerak ke shah alam bersama maher.. My mama soh gi beli barang dia di sana... Alang2 ak da nak balik ke kuching so dia mntak belikan barang dia tu. Hanya boleh didapati d shah alam. Harap2 maher boleh pegi..

Dody pun da update bila dia nak balik! So confirm on saturday but x tau pkl brapa.. Xpe2, asalkan dapat gerak ke johor dgn selamat.. :D

Okeh! ape2 update, aku akan update utk korng2 smua :)

0455HRs~
ikhwan :)

No comments: