Wednesday, 14 January 2009

.birthday celebration.

Owh ya! ni kisah bila ak sampai2 je ke rmh. Ak igtkan balik2 tu nak tido trus sbb kepala ak da pening di sbbkan flight yg x brapa stable tpp tgk mak aku masak sedap je.. spageti!! haha.. ok, igtkan juz makan2 biasa.. rupeny celebrate birthday aku! wooo!! walaupun ak blik lmbt sehari, smpt lg nak buat. Thanks smua! hehe.. ni dia sedikit gambo... :)


abah berucap.. macm biasa.. heheh =)


amin.. *umur ak da 21 tahun.. hukhuk*


entah mcm mane, api terakhir ak x larat nak tiup.. lmbt plak padam... penat sgt kot..


potong kek!! dgn adik kesayangn ak neh... x abis2 nak bermanja-manja dgn abg dia yg hensem nieh... *cough*


si kembar, irah and idin bagi hadiah =)


mom and dad also bg hadiah =)


ni dia kek.. sodapp!
*cake yg nad bg pun sedap gak weh! haha.. x abes lag crita pasal cake nad... sorry nad!*


waaa!! mama and abah bg baju neh!


irah idin bg mug design bola bercolor merah and hitam.. dia tau ak fan man utd =)


ni mimi bg.. baju gak..
haishh... ak da bnyk koleksi baju.. bertmbh2 la baju..
haha..
seluar x bnk pun..
ni plan nak beli lagi kat tropicana life alamanda.. =)


ok.. tu je story.. ade satu lg stroy but nnti share.. kene pilih gambo dlu =)

0232HRS
ikhwan =)

No comments: