Sunday, 18 January 2009

.jenjalan.

oh.. awal pagi abah da kejut sbb nak ajak kuar sarapan skali. huhu.. punya la sakit nak bangun sbb ak tdo pun pkl 3.30pg.. Hehe. Okeh.. da siap2, trus ke Satok Area sbb nak sarapan kat situ. Abah lak kene anta pengarah pelajaran pahang pagi tu so kami2 je la yg sarapan. Abah sarapan dgn pengarah tersebut. Then, balik dr sarapan, smpt gak la snap sekitar bandar kuching:satok area.. heheh.. ade la sket gambo2.. pagi ahad, so keta x banyk lak time neh....


Wisma Satok : ni tempat ak slalu beli cd pirates especially softwares =)


pemandangan di satok area.


irah, idin and mama..


foreground frame! hahaha =)


ni dia satok walk yang baru bukak.. 1901 bukak kat sini and FYI, yg ni branch kedua 1901 kat kuching... =)


bunting promosi



see something weird/different in this picture??/
hahaha

_____________________________________________________

ha, ni khas utk cik buntal kita.. haha.. ternmpk nama kedai ni di samarahan masa on the way nak anta cuz di uitm (cwgn sarwk)
"alia, klu u nak original, sila buzz i keh.. hahah"

and satu lagi untuk wan-ohh-wan

nampak x nama kat beg yg abah ku pegang??

one~o~one = wan-ohh-wan
haha.. wan, ko da ade company rupenye..
FYI, ni company jual baju2 yg branded2..
pergh, kaye dow wan!
hahah


ok..
tu je..
saje nak kongsi gambar2 yg di amik sekitar kuching, swk =)


2219HRS
ikhwan =)

2 comments:

wan-ohh-wan said...

memain la kau.
HAHAHA.
mane pegi duit aku?
pekerje aku songlap ke?
biadap punye bangla!
HAHAHAHA!

.the.bapakss!!. said...

hahahahah!!!
entah..
abes la ko..
ptt nye ko da blh beli kamera mahal2 da skang neh..
ish2..

trok pekerja2 ko neh..
buang ah dorng semua..