Tuesday, 10 February 2009

.domino's pizza.

oh, ini crita ari sabtu lepas... masa ni ak dgn kamil je ade kat rmh. Amat2 boring la kalau da berdua je kan.. So, kamil pun ajak alia and ninie dinner di domino's pizza masa kami kat cyberpark petang tuh. Ak tanya la domino's kat sunway ke? Kamil pun kate x! Kat Precint 8. Eh? Ade ke? Ak keheranan kejap.

So, malam tuh, kami berempat trus ke Precint 8 (dekat dengan 7-eleven tuh) and nampak domino's pizza kat situ. Ooooo.... ak baru tau ade. So, kami pun order tp take away la sbb tgk dlm kedai tu x brapa best nak makan kat situ (rasa mcm diorng juz fokus kat delivery je).

Tgh tggu order, kami pun crita2 la and nak decide nk makan kat ne. Entah sapa yg kasi idea makn kat dataran putra (depan masjid putra). "Mr. Kamil!" Oh, pizza da siap lepas 35 min. Trus ke dataran putra and makan2 di situ. Pergh, jujur ak ckp kat korng, ni first time ak makan domino's pizza.. Hehhe (sarawak xde domino's pizza.. pizza hut je ade :p )


alia happy giler dpt makan pizza...


wuuuu~


=)


bear, nini and buntal


heheeheh


another pizza


makan jgn x makan


sudu yg patah tu, bear buat... tp dia x jmpa yg lagi dua sudu yg elok masa nak makan LASAGNA. so dia guna sudu patah ni makan sampai abis, then da abis alia jmpa sudu elok neh.


air tlah ditumpahkan oleh ninie...


pergh bear :)

suka ye buntal? heheh


hehehe.. saje tutup mulut sbb comot! haha


Kami pun makan2 and sampai kenyang then balik since masa tu da pkl 11pm plus bear nk kene balik kampung dia d lenggeng, N9 and ak pun ikut skali. Naya kot ak sorng2 kat rmh.. hehe.. thanks bear.. kampung dia best! makanan bnyk! :)


0242HRS
ikhwan =)

6 comments:

YUSRIZAL OME B YUSOF said...

Ala wei... Makan domino's pown nak masuk blog... Aku 3 thn keje partime domino's tau! Samapi aku x lalu makan domino's dahh... X caye ko pg kat P* ko tanyer knal ome x... Mesti dier jawap x knal.. but ko pg wmaju melawati jln imbi batu caves sumer knal... nie nak blagak niee hahaahhahha...

sajer je wan lamer x bace blog ko. SAjer drop by to say DATANG LA MEETING KHAMIS NIE yer... :D

sickchild said...

warkhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
lapa ahhhh. isk

Maherausaurus** said...

ekele~ mesti kau jakun skit tgk dominos kan! hahax. kisah2 seram kat D69A xnak plak cte en! hahax

.the.bapakss!!. said...

ome : ahahha.. ape2 je ko neh.. owh, insya Allah..

sickchild : lapa? jom! :P

maher : mcm ko dlu x kan.. x ngaku je... ish2.. maleh ak nak crita..

bB boO said...

my face so funneeeeee aaaa T~T

.the.bapakss!!. said...

hahahah :)