Saturday, 7 February 2009

.LEK LU PRODUCTION.

Semalam merupakan meeting pertama group untuk subjek Multimedia Production Process. Oh, Ape yang ada dlm subjek neh? Orait, untuk subjek ni, semua student membentuk satu production dan akan membuat satu assignment di mana ada 4 pilihan assignment yang boleh dipilih, Music Video, Public Service Announcment, Documentary dan MMU Promo Video. So, kami semalam bergather untuk berbincang nama group, ape benda nak di buat dan sebagainya.

Kami semua setuju untuk memilih LEK LU Production as our group name. Kenape LEK LU? Haha, dikala anda ske buat keje last minute kan, kalau ade masa, apa yang anda akn sebut.. "Lek lu, ada masa lagi.." "Lek lu, esok ade kot" kan kan kan? hehe.. tu la idea datng nye nama group kami.. orait, ni dia The members of LEK LU Production.


Lek Lu Production


Us!


Izham


Alia


Mein


Arif


Me


Aisyah


1657 HRS
ikhwan =)

9 comments:

.aisyah.adam. said...

huu yeah.
hey ko tak anta lagi details tu.hanta cepatt.
jgn kata.."lek lu"
ahaa.

.the.bapakss!!. said...

adehh...
hahaha..
okok..
ak nak anta la nieh..

sickchild said...

haha lawa duh aisyah tu. hahaha.

.the.bapakss!!. said...

hhah...
=p

sure dia akan ckp, "terima kasih"

sickchild said...

bhahaha.
ingat aku lesbian ke.
bahahhahahahah.

*guling2*

.the.bapakss!!. said...

tu ar pasl..
=p

nsb bek gi siasat ke blog ko..

mein melon said...

eh cmbest ah pic! spe edit ni??ecah ek..

wan-ohh-wan said...

ahhhh!
NAK LEK LU SANGAT PON TAKLEH GAK PAK!
HAHAHAHA.

.the.bapakss!!. said...

mein : aha.. yg sorng2 tu ecah edit.. yg reramai tu i edit :)


wan : hahah.. nama group je.. :) keje tetap akn siap gak!!