Saturday, 14 February 2009

.party!.

Yesterday, maher buat BBQ kat rmh dia. Last minute kiteorng kasi confirmation nk join padahal dia da ajak dr ari isnin lagi. Sian maher. Haha... biasala maher, orng ske kasi last minute nye decision kan. So, yang sempat hadir kat BBQ@Maher's neh, ain, ieza, ili, dila, zaty, liesa, bear, alan, haziq, acap, mawi, sado, syed, acip, ghazi, ally, aisyah rahmn, sarah, didiey, niniey and paiz.


the gonjengs


acap da lapa~


rajin ally memanggang =)
ieza tolong tengok je.. haha


kamil : ape ade weh?
haziq : nasi goreng, bihun goreng, ayam panggang n macm2 la..
acap : *yeah, makan bnyk2*

paiz and niniey


xde orng len ke yng panggang neh..


ieza and ain.. tukang tgk orng panggang..
hahah



bear, maher and mawi


ally : mari2, ayam panggang!
ieza : nak satu ally!



maher, liesa and me


syed and sapiq sado


ghazi and acip


ha, baru la nmpk orng len tolng panggang =)


rajin nye haziq...


takde keje 3 orng neh...


them~ =)




makan x free okeh! smua kene bayar!



Balik around 12.15AM. Thanks to all! Agak enjoy gak ar! hehe..

p/s lepas ni rumah sapa lak?

1325HRS
ikhwan =)


NAK JOIN FUTSAL COMPETITION?
MARI CLICK SINI

4 comments:

Ms. Happy said...

uish...chanteque bonar rumah tuh!

Alymia Nelyza said...

ya tuhan, aku ingatkan xde gambar aku. ni yang malas nak bergambar ni~ T____T

Maherausaurus** said...

penat tp besh gle!!!

.the.bapakss!!. said...

Ms Happy : a'ah.. *mesti anak tuan rmh senyum lebar je.. tol x maher? hahah*

Alymia : ade je gambr.. smua ade kot!

Maher : yup!