Tuesday, 10 March 2009

.si kecil photoshoot.

Ahad lepas, cousin aku dok usha website Intai-Intai Photography and then dia gi klik kids nye gambar2. Dia sangat2 teruja and ajak aku soh buat photoshoot untuk anak dia. Aku lak xde experience sgt amik gamba budak-budak tapi aku cuba la. So, dalam pkl 6ptng, kami ke taman di UTM Skudai. Okeh, photoshoot bermula! Ade gak lak shoot bnyk sket tp yang ni je la yang jadi. Budak2 la kan, mood ssh nak di jangka. So, kalau rasa nak comment, sila la comment. Hee~

Click gambar untuk besarkan.







0141HRS
ikhwan =)

3 comments:

killingmesoftly36 said...

hehehe..terima kasih..ader gak org sudi mengusha intai-intai..keke =D

haa pe macam wan?sgt mencabar x shoot kanak-kanak nie?hehe..letih kan..letih tapi seronok!tengok dorg gelak2...lari sana sini..comel sungguh=D budak ppuan mungkin mudah sikit, sebab dorg tak suka lari n lompat2 sgt..err..hehe kalau budak laki..aduihh letih nak kejar tuu...hikhikhik :P apa-apa pon moment best tuh ada wan!moment gembira dorg tu yg mahal tu kan..maklomle..bdk2 ni mane reti nk pose..harap candid ajerlaa..=D bagus bagus...teruskan usaha anda =D mesti bdk2 ni suka bgamba neh...sronok tengok!!:P

Cik Zati
http://cikzati.com

.the.bapakss!!. said...

hahah..
thanks for the comment from the pro..
haha

yeah! sgt2 ssh da meletihkan.. mood dorng lak tetiba x elok lepas tuh.. adeh~ tu yg dpt gamba ni jer..
tp moment la yg penting kan kan..

ni kira first time amik gmba.. hehe
leh tmbh portfolio~
ngee~~

katztales said...

My Malay is dreadful but I do love the family photoshoot!

Found you through Malaysian Bloggers Circle (MBC). My blog is http://www.lepak.com/katztales.html