Wednesday, 1 April 2009

.kejadian ari sabtu lepas.

Actually, sabtu lepas masa aku bersama komiti desaIT@Sarawak yg ketika itu berada di Kampung Budaya Sarawak untuk tour di sana, adik dan mak aku accident. Masa kejadian, adik aku lost control then kereta terbalik.. Aku dapat tau crita neh masa malm kami berada di airport nak balik ke cyberjaya.. Huhu.. tp alhamdulillah adik dan mak aku ok je.. kereta memang teruk. Tgk je la gambar2 neh..







oh kelisa~
nsb bek sempat berbakti bersama komiti desaIT@Sarawak
oh, kelisa one of komiti under special task..
hahahah

6 comments:

Sai said...

uih... teruk juak kereta..
syukur mak n adik ko xda2 apa..
rah cne accident pok?

Ezzudden said...

perggh...teruk tuh..tp ko mcm rilex je masa kat airport mlm tuh..mcm tkde ape2 pon berlaku..

.the.bapakss!!. said...

sai : rah bulatan dah mok sampe ke bako

den : actually ak tau masa lepas check in barng2.. so kira korng da nak berlepas da pun.. tp mmg ak rilek jer walaupun dlm hati rasa nk marah je dgn adik aku.. huhuuh

crimsonskye said...

Alhamdulillah mak ngan adik ikhwan ok je... tapi kalau ckp pasal road accident je mesti rasa ngeri walaupun sikit je... huhu. Semoga kita semua sentiasa dalam pemeliharaanNya.

AlanSukaLembu said...

kenak kitak sik stay kat srwak aja. ayiieee ~

.the.bapakss!!. said...

crimsonskye : thanks...

alansukalembu : ni pat polah, ada klas.. sik dpt stay sarawk...