Sunday, 14 June 2009

.kembali ke hostel.

tanggal 14 june 2009 merupakan hari terakhir untuk pelajar MMU di kedua-dua kampus untuk menghabiskan masa mereka untuk bercuti. Mereka yang bakal tinggal di hostel, hari ini merupakan hari pendaftaran hostel untuk pelajar-pelajar lama.........

hoho... skema nye ayat kat atas tuh. :p, yeah! aher nye abis juga cuti 2 minggu yang agak bosan bagi aku dan membe2 aku (masing2 tanya kate bosan... ade gak kate xcukup je cuti). And for the second time, cuti sem 3 ak x balik sarawak. Last year nye cuti sem 3 ak x balik sbb follow program ke singapore. Tahun ni nape plak? aha, xde pape prog juz tat cikzati yg dari awal ajak aku follow da gi amik gambr wedding, cuti ni je ak berkesmpatan nak follow dia. Hehe... So, lepas ni, leh la ak follow lagi anytime ye Cikzati. LoL!

Thanks to kamil a.k.a tolng angkat barng2 ak ke keta.. hehe (bear stay kat rmh auntie ak jap since dia xsmpt nak truskan perjlnn dr penang ke seremban2..)

Ho yeah! Gamma year! ehe.. lepas setahun ni, insya Allah ak akan praktikal tp bukan d sarawak (as i can see, sarawak xde job sgt utk fcm.. xbesh!), aku akan praktikal kat area2 selangor and kl je pun.

Orait, see you guys later!

p/s smlm da lepak dgn bear, nad and mein :P
p/s goodbye ronaldo! dgr2 fergie mcm jadi nak beli Franck Ribery dr Bayern Munich. Pape pun janj ManUtD still the best team ever! Jangan kasi kecewa kat penonton Malaysia nnti once korng datng sini. Harap2 berbaloi la.. hehe waiting for 17th and 18th july!

0830HRS
ikhwan =)

No comments: