Wednesday, 8 July 2009

.bila submission menjelma.


workstation = Adobe Premier Pro CS4 (saje je tulis.. hahha)

Pabila submission menjelma, masing2 akan menjadi burung hantu sebab nak siapakan segala macam benda sampai pagi. Walaupun start awal mcm mane pun, memang malam seblm submission tuh smua xkan tdo. Cayalah.. hahah~

So, al-kisah malam tu ak buat esemen. Assignment kiteorng is about self-promo video. For the 1st time, ak buat stop motion and ak buat pasal minat aku, photography. Dalam video neh ak prmote pasal kebolehan ak menangkap gambar. So, smlm kira nak smbg lagi yg mane x siap (ak da start buat since ahad :p) Orait, for first few hours keadaan ak ok tp around 2am tu da start hang da otak ak(xtau nape awal giler hang padahal 2am tu kira awal lagi) but then ak leh control lagi.. Pkl4.00 pagi kot kepala ak da start meragam. Entah ape ak buat ak xtau. Ade satu time tuh ak ptt nye erase mane yg patut tp ak gi erase smua and da nak save neh... Nsb bek ak sedar.

Then, entah bila tu, ak gi tulis ape entah and siap save lagi tuh! Pastuh nama file tu pun x bley blah.. hahah.. gambar tersebut ade di bawah neh..



nama file xbley blah.. *Terengganu* mcm mane la leyh kuar dr otak neh..


ni yang x leh blah neh... haish

Masa tu ak mcm bek ak tdo jap.. So bila bgn balik around 7.45 am, baru ak sedar benda2 neh ak tulis.. Ish2, lawak giler. Dlu ak pernah kene tp xde sampai save2 neh. So ade la kenangn ak buat keje. Hahaha..

So, this is the video.. biasa2 je. First time buat so klu buruk tu mmg buruk la. =) Ak guna photoshop and premier utk self-promo video ak. =)






0015 HRS
ikhwan =)

6 comments:

KhairulAqmal said...

hekhekhek.

abang jurufoto. o abang jurufoto.agagaga

.the.bapakss!!. said...

yeah saye =)

PF37 said...

nice try bapak~
kamon pasni kasi buat lagi byk! kamon!

.the.bapakss!!. said...

haha..
thanks shah..
=p

ak x sehebat ko..
hahhaha

PF37 said...

haha buat apa nk jadi hebat pon. janji kau bahgia cukup :)

.the.bapakss!!. said...

hahah..
yer la =)