Friday, 3 July 2009

.CMC Registration.

Yeah! Alhamdulillah.. stage pertama cabaran CMC masa registration week dah selesai and ape yg ak boleh cakp, segala plan kiteorng masa meeting akhirnya mendatangkan hasil. Thanks CHE MAD sbb tolong kita orng and ak as presiden ingin mengucapkan sangat2 berterima kasih kepada smua HICOM (liesa, acip, kamil, ajwad, ili aqilah, maher, sarah, fadhil, ili farhana, syera, alia, ain, sal, ally, remy) and yang lain2 yg sudi dtg tolong (ecah, zati, fara, ieza, faiq, nad, wan-ohh-wan, ghazi, dody, dilla, mein, dan lain2 lagi.. ramai gak!). Thanks weh! Tanpa korng, plan utk naikkan nama CMC nieh x berjaya. Ha! Thanks to Molly, Marcus, En. Shah, Suzlinda and Kelvin sbb kasi peluang utk collabrate dgn Sapura DigitalLifeStyle (yg jual barang2 Mac/Apple). Bnyk gak dorng sponsor utk cmc especially free gift utk members. Buku, goodies bag, pen and sweet. Ni sedikit gambar masa registration CMC =)


MP3 Recycle Day


Sapura =)


Masa kiteorng serang kelas DF... nak brainwash dorng.. =)


mereka yg datang support CMC
*especially ecah yg semangt giler.. hahaha*


pergh ramai dak2 baru dtg lepas je kiteorng serang kelas dorng =)


thanks freshies support us! korng mmg best giler! x saba nak jmpa korng esok


ecah yg smgt nak tolong cmc... thanks weyh! =)

antara mereka yg dtg tolong jaga booth.. THANKS KORANG!


with suresh.. MU vs Chelsea.. haha


Thanks banyk2 kat smua (yang mane xsebut lagi nama dia kan.. sory la, lupa.. hehe). Harap2 semangat ni stay untuk setahun neh..

Esok blendatron! Yes, masa utk bersama freshies FCM =)


*opss, x gi submit lg tutorial.. tgh tggu ecah and mein*

1132HRS
ikhwan =)

No comments: