Friday, 17 July 2009

.shock news!!.

Setiausaha politik exco kerajaan Selangor, Ean Yong Hian Wah, terbunuh selepas dipercayai jatuh bangunan pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Selangor di Shah Alam.

Mayat Teo Beng Hock, 30, ditemui di atas bumbung bangunan bersebelahan pejabat suruhanjaya tersebut.

Semalam Teo telah dibawa ke pejabat tersebut untuk disoal siasat berhubung dakwaan salah guna wang peruntukan DUN membabitkan beberapa ADUN Pakatan Rakyat negeri itu.

(foto: Teo, kanan, bersama Ean Yong berbual dengan pegawai siasatan di pejabat exco itu)



Ha??!! Pelik2.. dia mati terbunuh kat bgnn milik kerajaan Malaysia.. Camner leh mati neh? Dia plak nak kawen arineh. Something goes wrong happen with our politician scenario. Berdasarkan berita, ak x rasa dia TERjatuh. Ak rasa ade orang bunuh dia. Please, siasat dengan jujur ye. *Entah leh caya x penyiasat-penyiasat neh... haish*

0316HRS
ikhwan =)















2 comments:

crimsonskye said...

Rasa macam nak menangis je bila baca berita ni semalam... marah jangan cakapla...

Tengok cara seluar dia koyak tu pun dah boleh tau, mana ada orang mati bunuh diri saja2 lompat bangunan seluar jadi koyak macam tu. Nampak sangat macam someone grabbed him from behind and he was trying to get free.

.the.bapakss!!. said...

tu la..
wait and see latest news nnti
*tgk nnti berjaya x dorng buat alasan mcm mane cara dia mati..*