Tuesday, 4 August 2009

.Media Innovation trip to pangkor!!!.


last 2 weeks, on 24th july till 26th july, Media Innovation nye batch mengadakn satu trip ke pangkor yg di panggil boot camp. Camp ni mmg scara tradisi mmg tiap2 tahun ade. Last year kiteorng gi ulu yam tp x brapa best so utk kali ni kiteorng follow skali utk memeriahkan suasana. Act kiteorng x perlu ikut sbb yg pegi ni pun atas assgmnt (dak2 beta, junior kiteorng) tp sbb nk balas dendam x dpt nak gi trip jauh2, so lec kiteorng ajak kiteorng gi skali walaupun x de assgnmnt diberi masa trip. X kesah sbb kiteorng leh enjoy habis-habisan. Sangat2 best weh!! Ak mmg enjoy giler2 dgn dak2 klas aku. And for your information, gamba2 di bawah ni korng akn tgk pompuan je dlm each picture. Nape ka? Sbb ak sorng je lelaki melayu (zamil lepak dgn geng lain) dlm kelas gamma 1. So, xde orng lain ak nak lepak selain drpada "anak-anak" neh. Tinggi tanggungjawab ak sbb nak kene jaga dorng neh.. hahah!


ak, mein and ecah kat petronas

1st trip : Gua Tempurung


zamil and ak


bapak bersama anak-anak :P











mr imran (lecturer Online Advertising)


Jeti Lumut







Puteri Bayu Resort


Sampai je resort, kiteorng smua rehat2 and solat. Then petang tuh ecah ajak jalan2. Ape lagi, 5.30 smua kuar tp x tau nak bwat ape. Pastu nampk azah and fatin bwk moto and dorng promote ade basikal utk disewa. So, ape lagi, berbasikal time!!!





After penat berbasikal, smua gi pantai, shoot2 gamba :D













Malam tu kiteorng wat aktviti sndiri (actually ade pertandingn belon panas, tp kiteorng mcm xde mood nak ikut.. hahah~)




Sabtu, kiteorng ronda2 pangkor dr pkl 9 till 11am...


After ronda2, pkl 1 smua siap2 dgn duit skali sbb nak follow island hoping and snkling. Best2!!







yehaa!!








Da abis island hoping, spatutnye ade sukaneka tp smua still xde mood nak join, kiteorng dak2 gamma wat aktiviti sndiri, men banana boat, mandi swimming pool and berbasikal...



Malam plak dinner.. dak2 FA datang skali since dorng pun baru sampai pangkor utk FA trip.. (FA=Film and Animation)..



Habis show, kiteorng ajak mr nazri and mr najib tok lepak skali dgn kiteorng...




Balik time!




gaya ni mesti ade kat mane2 gamba


demam2 pun smpt beli aiskrem..


yeah nad!

Kiteorng gi Taman Paya Bakau.. tah pape tmpt neh, agak boring...

Yeah! Kellie's Castle! best!








So, end of our story for Pangkor Trip! Aku really2 enjoy with dorng neh! Thanks Smua!

0243HRS
ikhwan =)

3 comments:

.aisyah.adam. said...

haha bapak ko cite satu post sampai habis dah cite pangkor hahaha aku abru halfway je :p

yeahh mmg best!
thanks sbb melayan kami anak2 dara!
hehee

.the.bapakss!!. said...

hahahha~ ak tgh rajin.. so crita trus kasi abis :D

haha~ same2.. korng smua mmg awesome!

.the.bapakss!!. said...
This comment has been removed by the author.