Sunday, 20 September 2009

.perjalanan pulang ke kuching.

Alhamdulillah, selamat sampai d kuching tepat jam 7.10PM (delay setengah jam). hukhuk.. mcm2 dugaan and cerita yang berlaku sepanjang perjalanan nak balik..

so, seperti dijanjikan, ak, juan and hafiy gerak ke putra sentral. Thanks arm tolong antarkan ke putra sentral (sblm tu da kelam kabut nak setelkan submission mpd yg mana masa ak nak balik tu pun ade lagi yg x setel..). Trus beli tiket and 5 min later, ERL pun datang... kiteorng gerak trus ke Salak Tinggi nye station..


Juan and Hafiy


Da sampai Salak Tinggi, shuttle bus da menanti.. im one of new tester for new service yg d offer oleh ERL sdn bhd. Service was not bad. Skang no need nk direct ke KLIA and took bus from there to LCCT.

Arrive at LCCT, solat zohor dlu (solat jumaat ponteng.. hehe). Pastu msg my friend yg da lame x jmpa since darjah 6. Dia balik kuching gak tp flight awal dr ak.. Jumpa and trus sembang kesah skolah rendah.. da lame x jmpa mcm tu la.. =)

amy and her lil bro


me wit amy..

Yang sama flght dgn ak is my uncle and rakan dari dr group facebook yg d namakan persatuan anak2 sarawak smnjg. Da janji nak jmpa skali and gerak naik flight skali =)


syikin and kak mon.. both from UKM


paksu aku.. malu2 plak nak amik gambo


banyak giler orang...

Masa nak que, kiteorng diberitahu flight yg supposedly brankt pkl 5 sampai lagi.. Flight tu sampai pkl 5 kat LCCT. Oh, delay! Nsb bek delay for setngh jam je..

Duduk bersebalahn dgn pasangn suami isteri yg mempunyai anak yng comel! Si isteri orng sarawak n suami plak orng n9. Sembng2 and dpt tau akak neh da setahun lebih x balik sbb mengandungkan Mia neh.. comel tol anak dorng!


Arrive kuching, lepas solat maghrib abah ajak gi teraweh dlu. After teraweh baru gi makan. Mula2 ak makan at chillipeppers but then da tutup so kteorng gi la KFC...









Afte makan, home sweet home! ahernye menjejak juga ke rmh neh afte 6 months... =) trus amik laptop and online kat bilik :P

ape2 pun, nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA BUAT SEMUA!

0245HRS
ikhwan =)

No comments: