Tuesday, 10 November 2009

.jogging di pagi ahad and bilik baru.

Riingggg!!! 6.30pagi aku bangun dari tido. Trus solat subuh then kejut bear siap2 nak gi jogging. Pkl 7.30am kiteorng gerak ke cyberpark utk menyegarkan badan ni yang jarang2 dapat peluang utk disegarkan.. hahah~ mein pun follow skali. lepas jogging, kamil nak buat photoshoot utk assignment dia. ak tolong photoshoot. after that gi sarapan. acap follow skali..



















nak dijadikan satu cerita, lepas balik dr makan tengahari (sblm tu balik mandi n siap2 nak lunch), kiteorng nak bukak pintu. tetiba pintu xleh nak tolak sbb da sangkut. aisyeh.. terpksa call abang hostel mintak tolong check. tggu la sejam.. then abang tu datang.. owh encik Johari.. xjadi nak marah sbb dia lambt. haha.. klu orng lain sure ak naik angin sket. dia ketuk2, try nak repair last2, dia xtau nak buat ape, dia gi tendang pintu tu sbb mmg xleh nak bukak.. hancur sket la pintu tuh tp xleh nak kunci la.. so kiteorng disuruh tuka bilik. nsb bek ade satu bilik selang 2 bilik dr kiteorng yang kosong. so dekat je la nak pindah.. pindah2 pun amik masa 2 jam.. huhuhu.. nah ni dia gambar2 masa kejadian.. hahaha :P



bilik baru HB1CR5007




bilik lame HB1CR5005




rosak dan terpksa di pecahkan oleh felo hostel



cenderahati dari kengkawan



workspace



the room


2044PM
ikhwan =)

No comments: