Friday, 18 December 2009

.avatar3D.

Last tuesday, boss besar Papercut, Hafiz ajak gi tgk wayang. So then kiteorng tgk la list of movies nak tgk crita apa. Masa tu GSC nye web down, hafiz pun gi usha Cathay nye website. Oh! Avatar 3D da kuar! Aku pun msg ecah, mein and liesa tanya mau ikut ke x. Smua reply mau ikut since everybody was really stress with the all assignments yg da di submit isnin lepas.

So, yesterday, hafiz jemput kitaorng kat zebra and vrooommmmmm trus ke damansara to watch the avatar kat cineleisure. Wayang start at 10.15PM.





Arrive, beli popcorn and masuk (amik 3d specs) dudok and tgk the preview first. Preview Shrek 3D pun da awesome giler. Mcm shrek and the geng berlakon depan mata.. hahah! orite. the movie already start. And what can I say is, TOTALLY AWESOME! effects smua best giler with storyline pun menarik. Sangat berbaloi spend RM17 cause the story itself almost 3 hours. serius awesome! YOU GUYS SHOULD WATCH IT ESPECIALLY in 3D! hahaha! tgk la muka puas hati these 3 girls :P



Then we heading out to th car and saw Honda Civic Type R. Liesa cepat call me soh amik gambar.





Then, masing2 actually da lapar and hafiz ajak gi makan kat SS2. So, vroomm ke sana.









That's the end of the day. Back to cyber around 3.00AM and everybody look's really tired. hahaha! Anyway, thanks to Ecah and Mein for belanja me the tickets. Kekekee~ minggu ni banyk plak orng belanja aku. Moga rezeki2 mereka2 ni murah... Amin~

Ni link daripada salah satu blog yang da buat preview pasal Avatar 3D.


Freedom of Association - Quick Review on AVATAR

1214HRS
ikhwan =)

2 comments:

bobhandburry said...

best korang tgok 3D.. aku gi alamanda 2 kali x dapek tgok full house pegi lewat.. hahaha

zu-
www.zuwairiaiman.com

.the.bapakss!!. said...

hahah~ len kali kene dtg awal :P