Thursday, 10 December 2009

.jika machine pandai bercakap.

Pagi tadi aku gi rumah auntie aku jap nak amik buku akaun yang parent aku pos dari seberang. Ok da borak2 jap n minum2, aku pun nak ke lift. Ada 2 lift, 1 lift kat tingkat 6, satu lagi kat G. Rmh auntie aku kat tingkat 2. Aku pun tekan, pelik no respon daripada dua2 lift neh. Dalam 10saat lepas tuh, baru satu lift yang dari G respon and naik ke atas. Aku pun macam pelik adakah dua2 lift ni gaduh soh sapa gi ke tingkat 2. hahahah~ rasa2 mcm dorang dok discuss kot. Maybe macam ni dialog dorang :

Lift 1 : Oi, ko gi la amik orang tuh, ko kat G, dekat sket dgn tingkat 2. Aku kat tingkat 6 neh rasa malas nak turun. Jauh sket.

Lift 2 : Ko la turun, aku tgh nak rehat neh. Nak naik malas, ko turun je pun xde la ssh sgt.

Lift 1 : Haish~ xnk2.. jauh. ko dekat ko pegi. kan kita da janji sapa dekat dia gi amik.

Lift 2 : Yela2 aku naik. Haish! (Trus naik and amik aku anta ke bawah)

Hahahha~ kalau betul2 kan mesti rasa bersalah en kita. :P

1211PM
ikhwan =)

2 comments:

Noorfaeza Zainal said...

Kalau awek yg nak guna lift tu..mst cepat jer dua2 lift tu bergerak =)

.the.bapakss!!. said...

hahahha~
agak ar :P