Wednesday, 13 January 2010

.kelate trip part 3.

Hola! orait my last day (sabtu), pagi tu gi teman my cousins amik buku teks since dia xdpt lagi buku teks.. oh dia skolah kat SMK Pengkalan Chepa 1. Rindu plak nak bersekolah balik.. da nak 5 tahun gak kan aku tinggalkan zaman sekolah.. kekeke





Masa nak tunggu tikah amik buku dia, ade plak budak mengamuk menjerit x tentu pasal.. aku cuak2 gak tp dia lalu tepi aku, aku buat derk je.. klu dia sentuh aku siap la buku lima kene kat muka kan.. hahaha~ dak pompuan neh actually sakit mental and ayah dia xbenarkan dia sekolah dgn cara bgtau yg sekolah still cuti.. dan2 dia tau dak2 da sekolah so marah/mengamuk la dia tuh.. entah mengamuk ape tah ckp   (ke pakcik dia sbb ade dua orng dok pujuk dia, sorng ayah dia sorng lagi might be pakcik dia) kat dorg tuduh zina kat kawn dia la, ape la mcm2 la.. haish kacau mood tol la kan.. kesian orng tua tuh dok pujuk.. ayah dia la kot..




Orait setel hal tuh.. kembali ke niat asal ak nak balik sini.. ahernya baru berkesempatan jenguk kubur tokbah and maktok.. dalm kol 1 gerak gi sana.. ade la dlm setengah jam perjalann.. leh plak ak leh tertinggal spec hitam ak.. kan da sakit mata masa nk drive.. ahahaha!

nway, masa kat kubur, hati sebak sangat sbb aku sangat2 rindu tokbah! yes i am! masa tok bah sihat dlu, aku kecik lg, so mcm xbrapa nak gaul dgn orng sangat.. rasa rugi sangt sbb bila da besar sket da paham mksd kasih sayang, tokbah sakit and pergi meninggalkan kami.



me with tokbah..



masa tokbah datng melawat kami di sarawak
*masa ni best sbb abah bawk kiteorng dgn tokbah jalan2 sampai ke miri.. on the road*



raya 2002..



kubur tokbah



Then lepas tu gi kubur maktok..





selesai smua.. balik rmh.. petang tu ciktie ajak makan togetha since im goin back to putrajaya that nite. kiteorng makan kat D'Klasik depan HUSM.





ciktie and ayah jek



cute cousin, shazreen :P



nape pipah?



yeah makan lagi! ciktie belanja yaw! kekekek~ thanks ciktie!

Lepas makan ciktie and ayah jek ajak gi tgk rmh baru dorng yg dlm proses lg.. tp da nak siap dah..



syahmie





shazreen and syahmie



















Yeah... that's all my trip at kelantan.. im having fun at there! nway THANK YOU TO ALL MY AUNTIES AND UNCLES yang sudi membelanja me makan maknn2 yg sedap2 d kelantan.. mcm2 aku makan yaw! hehehe~ perut pun naik dah neh.. xkesah ar sbb gi kelantan klu x makan mknn2 sini, xsah lagi weh! thank you very much n this break is the best holiday ever.. ^_^

0931HRS
ikhwan =)

2 comments:

Noorfaeza Zainal said...

KL - old town white coffee,
selangor - Ali cafe
Perak - Ipoh white coffee,
Kelantan - D'klasik white coffee...

Jenuh nak hafal sejarah2 coffee :P

.the.bapakss!!. said...

hahaha..
tu la.. :P