Sunday, 28 March 2010

.Theater.

My theater class dah pun abis secara rasmi nya. Lecturer mmg plan nak abiskan kelas neh lebih awal at least kiteorng boleh focus kat subject lain.. Overall, aku mmg sangat happy bila dalam kelas neh sbb boleh enjoy sambil merelease tension jap. Tgk group2 lain berlakon, buat lawak smua2 tuh. Oh btw, aku group dgn ecah, nabil and arm. Kiteorng nye storyline pasal seorang ayah yang sedang nazak cuba menyatukan kembali hubungan anak perempuan nye dgn bekas suaminya. So ecah jadi anak aku, nabil as ex husband and arm as my old fren, seorng doktor.. Idea crita neh berdasarkan kiteorng nye task kene carik monolog. Mmg bnyk masalh sket bila nak prektis nak hafal dialog smua2 tuh but that nite, we perform well and the audience suka! kiteorng sangt takut klu xjadi ye la masa prektis xde feel sangt kengkadang.. so, pada yg belum amik koko, cepat2 register theater sbb mmg best! =)



with my bestfriend, ecah.. =)



my group! nabil, ecah, me and arm



gonna miss this class! korang smua mmg terbaik!

0416HRS
ikhwan =)

No comments: