Sunday, 20 June 2010

.latest story?.

Pergh lama plak x update blog. Been busy on my internship program, siap tdo ofis sbb nak make sure project tu works and xde masalah.. Mmg mcm ni la keje orang2 macam aku neh. Oh, lepas balik dari kuching, aku trus busy with Asia Oil and Gas conference. Company aku terlibat skali sbb kene handle system, tag printing and also part mane aku kene handle, video. AOGC ni buat kat KL Convention Center and aku kene pakai smart till event abis. Da mcm delegates da aku bila kat sana.. ahaha~


Then, right after event tuh, boss Is blanja dinner utk smua staf pocketpixel. Bon Voyage dinner since boss nak ke Himalaya. Seafood and it was great food! sedap giler :)

boss Is (kanan) and boss Faeez (kiri)

PocketPixel Staff :)

okeh back to work, seminggu kene seksaan utk buat dvd neh. haha~ tdo kat ofis nk make sure smua ok. Mcm2 masalah gak la sepanjg buat dvd neh. Xpe, pengalaman ar kate kan. Nasb bek World Cup start so leh tgk sambil buat keje. Kekeke.. rmh jadi tmpt utk singgah tuka baju je. Nasb bek aunty and family balik bercuti. :D

oh, after event  AOGC, aku da plan buat surprise birthday party utk kawan baik aku, ecah. Mmmg betul2 surprise la! Dia x perasan langsung.. ekekek~ 

Oh last, kiteorng smpt buat promo utk HDC Iphone application. Tggu je la green light utk aku publish kat blog ni eh. Menarek gak! :)  Ni ade sket gambar masa shoot :D

Add Artzmie : Cameraman

me with add discuss on setting up the camera

ecah, tgh compose some background music. oh btw, ecah also buat script and tlg fazril for storyboard

len helping ecah for the audio. Len plak voice over talent for this project

add and aidil. Aidil plak talent tok video neh. Tp tangan dia je la.. haha :P 

ecah and len happy because berjaya siapkan sound. And it was perfect!

The video nnti kiteorng prmote as long as i get the permission nak publish. hehehe~ okeh, tu je latest story. See you guys in the next post! 

p/s juz change my relationship from single to in relationship :P

0924HRS
ikhwan =)

No comments: