Tuesday, 2 October 2007

Welcome Note

Assalamualaikum...

Hi guys.. Hurm, akhirnya dapt jgk create acc kat blogspot nieh. Dah brapa kali gagal nak reg sbb entah apa masalah, ak pi komputer mamat celup@zamil, akhirnya dpt reg. Selamat dtg ke blog ak, "THE DIRECTOR". Apa maksud di sebalik nama tuh? Entah, tetiba je masa reg tu, ak dapat nama ni. Insya Allah, ak nak jadi director film and mungkin lebih dr tu, CEO sbuah syarikat perfileman..

Hari ni hari yg agak boring bagi ak.. huhuhuh.. Exam week ni agak boring la especially budak2 Alpha FCM nieh. Biasalah kan, sepanjang 14 minggu di tensionkan dgn assigment DF, CG and MLA... bla dah smua tu submit dgn lec, aaaaaahhhhhhhhhhhhhh... lega. So, exam week ni, bkn takat aku jeh, smua member2 rasa malas nak study. Hahahahaha.. Khamis ni exam CG... lepas tu sambung balik hari Isnin, exam MLA and last English pada hari Rabu.. Huhu, x saba nak balik rmah malm hari Rabu tuh.. Heheheheh.

Tadi, last minute, Alan ajak smua pegi beli juadah berbuka puasa di Putrajaya. Masa tu dah 6.30 ptg dah.. Huuuu, kira lmbt dah masa tu.. Sampai2 kat kat bazaar, dah pukul 6.50.. oleh itu, ak and the gang buat keputusan beli air and roti john je dlu utk alas perut. Asal berbuka sudey. Tgh menunggu roti john siap, azan pun berkumandang. Hurm, nasib masa tu dah bli air. Minum la dlu.. So, lepas bli roti john, kiteorg pun pi ke jambatan and makan dekat c2. Makan2, lepas tu Alan ajak makan kat HB3 and dia nak blanja smua 8 org minum Apple Juice besar. Huh! Skang ni, perut tgh penuh dgn air juice tuh. But anyway, to Alan, thanks coz blanja minum.. Hehehehe.. Alan yg baik hati. (chewah.. bodek nampak)

Ok la.. Sampai di sini utk hari ni.. Klu ada masa, ak mengupdatekan blog ku nih..
Wassalam.

No comments: