Monday, 12 November 2007

Hurm...

Salam..

Dah seminggu utk Trimester 2 2007/2008 ak d MMU nieh... agak boring and ak masih lg x puas bermanja-manja d rmh. Huhuhuhu.. Hurm, last week Che Mat dah pun bg kiteorg assignment yg bertemakan CULTURE. Hurm, pasal tema ni, ak senang nak carik idea sbb dlm kelas ak, ada dua org je dr sarawak, yg sorg tu chinese.. Sbbkan majoriti org melayu dlm kelas, so ak amik pluang utk buat kelainan utk amik kaum iban sbgai sub-topik ak utk assignment kali ni.. Hehehe.. So, x kan ada org follow kite nyer idea. First step, mcm last trimester, buat mind-mapping, research and so on..

Last week, start hari khamis sampai la semalm, mmg boring sgt2 aku.. Membr smua balik rmh. Huhuhu.. nak jalan, x de mmber.. Ade sbnrnya tp terpaksa batal atas sbb2 keselamatan.. So, terperap je la dalm bilik.. Nasib bek smlm aunti ak baik hati bawak ak jumpa auntie ak sorg lg d Gombak. Br rasa lega sbb ak asyik rindukan family ak.. Ssh jgk ek bile berjauhan dgn keluarga especially ak yg mmg dr kecik x pernah berjauhan.. Walaupun ak dah beberapa kali berkhemah, pegi sana-sini yg perlu bermalam berhari-hari, tp tu x lama mcm ni.. ni dah kira lama sgt.. So, ak skang sdg cuba biasakan lagi.. Tempoh 4 bulan sblm balik raya mmg bnyk dugaan.. so utk short sem kali ni, tempoh walaupun singkat, 2 bulan je, tp parent ak akan menunaikan haji 10/12 ni. So, makin berjauhan la namun ak doakan spaya merka slamat pergi dan balik dan insya Allah, dpt Haji Mabrur. Insya Allah...

Hurm, ni je kot.. Ade ape-ape nnti, ak update kan.. heheh.. Ha! Rajin2 la pegi ke http://gengthemovie.com/ Filem animasi 3D Malaysia pertama.. LAYAN!

No comments: