Sunday, 4 November 2007

Balik ke kampus suda..

Salam pertemuan sekali lg...

Alhamdulillah, ak slamat sampai d kampus mlm td. Penerbangan x de masalah n bertolak 10 minit lebih awal. X mcm ak balik ke kch ari tu. Sepanjang cuti ari tu, bnyk la aktiviti yg ak buat smpai ak x sedar yg masa cepat berlalu. Dan2, ak dah kat kampus skang. Menunggu klas bermula plak. Parent ak plak, insya Allah akn menunaikan haji dan akn berangkat ke sana 19 nov ni. Mari smua yg membaca blog ak nieh, berdoa smoga parent ak and smua umat islam yg terpilih menjadi tetamu Allah slamat sampai ke Tanah Suci Makkah dan kembali ke Malaysia.

Bercerita pasal exam plak, alhamdulillah, smua pass. Pointer? Heheheh.. 3.26... Ucapan tahniah dr ayah and ibu ku masa ak check result melalui on9. Sem 2 ni, ak nak up kan lg pointer nieh. Insya Allah, sbb dah tau keadaan sekliling d MMU ni, tau la mcm mn nak handle keadaan. Doakan kejayaan ku! Kan ku doakan kejayaan kalian smua. :D

Rasanya, x de pape nak di bicarakan.. Jumpa lg d next tulisan. :D

~ikhwan~

No comments: