Saturday, 5 January 2008

Home Sweet Home

Salam..

Penat giler.. huhuuu.. baru je sampai rumah.. Habis je exam tadi, terus bertolak ke Johor sebab flight ku dari Johor memandangkan adik kembar ku ada kat sana.. Pergi dengan uncle. Sampai alhamdulillah dlmm pukul 3.. Rehat jap, pastu pkl 4.30 pm, trus ke airport. Check-in smua, then bercakap skejap dgn uncle and aunt... then, tepat jam 6.15pm, flight AirAsia AK5708 pun berangkat ke Kuching.. Sampai kat Lapangan Terbang Antarabangsa Kuching dlm pukul 7.45pm. Adik permpuan ku yg jemput kiteorng.. Gi makan dlu then bli2 barang nak sarapan esok.

Hurm.. penat giler nieh.. Mandi pun blm lagi. Nak mandi pastu nak tgk match Manchester United vs Aston Villa. Go Go Go MU! Hehehe.. ok.. later sambung..

Pasal sesuatu yg nak dikongsikan tu... tajuk dia "TENTANG CINTA DALAM ISLAM".. Insya Allah, akan ku kupaskan kemudian.. blm abis lagi baca buku tu.. heheh

1 comment:

alFaisal said...

Weh kau dah balik Sarawak ek...jangan lupa kirim salam kat member yang kita jumpa kat Cherating hari tu...


harharharharun...