Monday, 28 July 2008

.gambar lama.

Tengah boring lepas masak, aku gi la friendster kawan aku, dalam dok tengok2 gambar dalam profile dia, pergh, dia letak gambar masa kami form4!! Masa tu pertandingan roket air peringkat skolah dimana kami johan masa tu! YEay! Entah mana dia jumpa gambar ni tapi mengingatkan aku pada skolah lama, tempat aku menabur bakti. Huhuhu


.damia.me.asriza.
team roket air 2004
JOHAN


p/s: emel mia_one88 aku tu, yang "mia" tu xde kaitan dengan damia ni keyh! "MIA" stand for -Muhd. Ikhwan. Affandi- (mana tau ade sesape terfikir, so awal2 nak jelaskan...)

No comments: