Wednesday, 29 October 2008

.mimpi yang x indah!.


haish.. mlm td ak mimpi yg sgt2 x indah... tu pun nsb bek mimpi.. Ak mimpi yg ak dpt gpa yg agk x menarik and subjek yg buat gpa ak down tu subjek yg ak x sangka2... huuu!! takut weh tggu result.!! Nasb bek mimpi! mati2 ak igt ak dpt result tu.. TAKUT! SUNGGUH2 TAKUT! Kalau dpt result best, sure ak mcm budak2 kat bawh ni.. hahaha. Result dijangka kuar maybe dalam hujung minggu ni atau next week.. Tp, ak x nak jadi orng first check.. korng2 je la dlu!


0726HRS
ikhwan =(


2 comments:

izzahmeor said...

salam..

waa..takut btol kalo dpt mimpi camtu...cuak tunggu result...
xsabar2 tunggu result kuar...jom arr jadi org first chek result...:D

.me. said...

hahah..
x nak ah..
x nak jadi first!