Friday, 31 October 2008

.what i'm doin yesterday.

Orait, yesteday was my sibling's birthday and kiteorng celebrate their birthday aroun 5pm since nak buat malm, my dad ade dinner. Anyway, since da birthday diorng ni, pagi tu ak trus create something for them yg mane korng da leh tgk kat post sblm ni.. A special picture yg smpai adik prmpuan ak, mimi sgt2 jeles smpai dia soh buat untk dia skali.. Haha.. Ok, here some pictures...


Ni dia kwn si idin and irah.. syafiq... satu2 nye kwn skelas diorng yg dtg.. (tp dorng ckp ade sorng lg tp since masa dia dtg, ak, abah and mama da kuar ke dinner)


birthday cake! so yummy! sponsored by cik tie!


cik tie and mimie.. (first time cik tie dtg srwk weh!)


abah, tgh berucap.. ape entah ucapan nye.. hahah.. yg pasti, kek tu sgt2 sedap!

ustaz reza membaca doa...

the birthday boy


antara tetamu yang hadir..


Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan IRAH dan IDIN
Allah selamatkan kamu....

nyanyi bersama


si kakak nak jgk interframe.. hahah


potong jgn x potong.. the birthday twin


cik tie! thanks sponsored the cake...

Abies je potong2 kek, ajak si kembar kuar amek gamba jap..



"Hi, nama saya Nurul Syakirah"


"Hi, nama saya Muhd. Izzuddin"
poyo je idin nieh! ahaha


the lovely twins!


muka happy jek! next week kuar la kot UPSR result diorng neh!


makanan yang ade...
__________________________________________________

SESI MEMBERI HADIAH!

Mama bg hadiah diary kot.. lpe lak..

same goes to idin kot..


kakak yang bek hati hadiahkan kemeja lengan panjang... ngee~


waa.. dpt teddy bear!


now me! giving my special presents! ske diorng! yeay!


makan2...

mama ckp nak amek gambar dia yg da KURUS dgn ciktie.. haha.. ni nak tuju pada paksu and those nak tau ape rahsia dia, cubala HERBALIFE! (ngee~ promote kejaP!haaha)


______________________________________________________

Dinner SMK Bako 2008
@Holiday Inn, Kuching

Orait, since abah mintak tolong ak untuk handle PA System sbb nak karaoke, ikut je la.. xpe, dpt makan free! hahaha.. My nikon D40X pun ikut skali.. x de nye ak nak tggalkan.. haha..

the VIP's table.. one seat for me!


Tuan pengetua sdg berucap..


abah and mama makan-makan-ing


mama pk ape tuh?


abah with his Penolong Kanan Akademik, Cikgu Abang Seruji


ha, romantik nye abah and mama! haha..


the menu...


me! yeah! ak pakai casual ja! malas ah nak pakai batik... since da kene angkat barng, sure berpeluh.. so amek keputusn nak pakai casual aje.. slumber sudeeyy!!

p/s cuti ni mmg ak maaaaakaaaaaaaaannnn je! haishh, naik sket bdan aku! haha.. smbg diet masa balik kampus je la!

1501 HRS
ikhwan =)

1 comment:

nuruleyda said...

eh, mama tu kene ade gmbr before and after lah, heheheee...