Saturday, 27 December 2008

.story.

last sunday, team 3 budak sengal menruskan projek freelance mereka dgn snap gmbr majlis aqiqah ank kepada cousin bear. Majlis tu tlah diadakan d batu kikir, negeri sembilan.

dlm pkl 11, ak da siap2 kejutkan smua2 utk get ready nak gi batu kikir since kamil da soh kejut awal. then, smua2 siap dlm pkl 12.30, kami pun trus gerak makn tengahari d rahim bistro. Tepat jam 1.15ptg, kami pun terus berangkt ke batu kikir dan alhamdulillah, smpai d rmh tersbut dlm pkl 4.15ptg. Kmudian, kami pun rehat2 jap sblm trus snap gmbr2 orng2 tgh buat keje2 d rmh tuh..

okeh, kami pun brhnti rehat jap... men2 dgn budak2 kecik kat rmh tu... acap kene buli dgn sorng dak nieh! hahaha.. tgk je la gmbo di bawah =p



ni la budak yg nakal! (yg blah kiri, bukan king eh!)

da rehat and makan2, kami pun bersiap utk snap gmbr time majlis lak... ni first time ak snap gambr majlis aqiqah sbb sblm ni bnyk nye amik wedding... dpt gak experience nk amik event2 lain lak kan.. =)


ni sblm majlis..


masa mengunting rambut..

Selesai je, sesi gmbr reramai pn berlangsung... ape lagi, masg2 pun nak bergmbr.. ye la kan, kami d upah... so amik je la ape2 je gambr.. heheh..


3 budak sengal+the bapakss!! with the baby

Itu je la program kami weekend lepas... dpt gak la sket duit kan.. ha, pada sapa2 nak kami jd photographer kat majlis2 anda, contc2 la saye di ye.. nak no tepon, leh je ym ak di mia_one88@yahoo.co.uk Insya Allah, kmi beri servis terbaik! hakhakhak..

[smbg blk criter] abis je sesi bergmbr, kami pun berkemas utk gerak blk ke cyberjaya.. masa tu da pkl 12.oomlm.. gi isi minyak and terpksa tuka tayr depan since tayr mcm x elok.. kami hnya gerak balik dlm pkl 12.30mlm and sampai d cyber pkl 3.00pg.. Alhamdulillah slamat!

okeh... that's all crita2

sapa2 yg tag aku tuh, nnti la ak bayr hutang tag anda yeh!

0714HRS
ikhwan =)


No comments: