Thursday, 1 January 2009

.new year celebration!.

yeah! smlm, lepas presentation & submission multimedia authoring, kami pun plan2 nak kuar ke satu tmpt, kira makan2 utk release tension. Bear cadng gi Carl's Jr. Ak pun ok je! So, aku, bear, nadnidnod, meinmelon, pau & mawi yg kuar gi jejalan ke Sunway Pyramid since situ pun ade Carl's Jr. Gerak dr rmh masa tu da pkl 9.00mlm. Gi pct. 16 amik meinmelon. Then, grak trus ke Sunway Pyramid! Ak drive sbb *****.. Ahax! Okok.. sampai2 d sunway, jaln da jem sbb ramai giler orng nak gi sunway. Wosh! masa tu da pkl 10.20mlm and masng2 hope yg CJ bukk lg tp hajat x ksampaian, CJ da tutup! Huuuuuuuu!! =( Tp, last2, nsb bek Wendy's ada.. So kami gi la Wendy makan2.. Nsb bek sbb bila kiteorng masuk je, kedai pun da d tutup so kiteorng la last customer.. Hahahaha! Mlm tu smua makan besar! Masng2 amik burger2 yg special2.


mein and nad

kenapaka mein? xsedap ke?


ni aku nyer meal =)


wendy's


mawi yg x makan lg sbb burger x siap lg...


nak??


bear


acapan@pau


=)


wosh!


bear beraksi!


sedapnye! nyum2


camhore!


nad pusing ke blakang bila nk amik gmbr dia tgh makn!

Lepas makn2, kiteorng pun get ready nk smbut new year kt luar bgnan. Ke tands jap..


bear buat smtng... acap yg kasi idea!
*tu sbnrnye hand dryer*


depan lif


reramai


luar building


yeah! waiting for the new year!


ramai gak orng!

Image Hosted by UploadHouse.com
wosh FIREWORKS!
(ni animated gif, maybe lmbt load! tggu yeah!)

YEah! Tepat jam 12.00AM, smua jerit bila tgk fireworks! Kte orng dpt port baik sbb dpt tgk lg dekat dgn fireworks!


Happy New Year 2009!


Jejaka X Hot! Ahax!


Pau!

Then, nmpk somehting menarik perhatian! ape lg, amik gambr!


uish! Tinggi nye kO!


nyibuk je girl neh!


ahax!

shoot and shoot lagi!


get ready nak lompat! *gmbr lompt xde.. x jadi*


amik reramai =)


=)



Lepas ronda2 luar bgnan, kiteorng masuk blk, nk carik autopay (wing! pttnye pakai TnG tp xpelah!) Tp, smpt g snap2!



jadahnye mein nieh!




in the lift


Then, masa nk balik tu, sbb msg2 x nak balik dlu, kiteorng pun pk2 nak gi lepak mane.. mula2 x nak area putrajaya sbb da boring tp last2 situ gak la! Mula kat depan mahkamah tp lpas tu kene halau sbb supposed x leh lepak situ.. (ramai gak ar orng masa tuh!) Lepas anta mein, kiteorn pun gi ke jmbtn depan PICC



can you find me??

Lepas lepak kat PICC, kiteorng pun balik! Ade kejadian yg paling LAWAK skali! hahaha!! xpe2, nak tau, tanya la kami2 ni ye!

Lepas solat subuh, aku, bear, nad, king and mawi pun gi breakfast kat McD. Then, pkl 9pg, smua pun smbung TIDO! kcuali KING sbb dia da tdo lama... =)

HAPPY NEW YEAR 2009!

2054HRS
ikhwan =)

No comments: