Thursday, 22 January 2009

.banner and bunting plaks!.

oh yeah.. lepas je edit2 baju tuh, ak trus carik idea nak banner and bunting lak sempena kempen rakan muda prihatin neh. Mlm tadi ak da dapt idea but then, bila buat asyik tak jadi until ak surrender kat diri ak dan trus melompat ke katil dan berdengkur dgn kuatnye. Hahaha.. Masa tu da pkl 2.30pg. Haishh.. Tepat jam 6 pagi, abah da kejut soh bangun subuh. Igtkan nk sambung lepas subuh tapi mood nak buat xde sbb ngantok lagi. Trus tido sambil set alarm pkl 8 pagi tapi sambung tido sampai pkl 9.30pg. Haha..

Da siap mandi, baru la start buat banner ngan bunting neh. Ni la hasil nye. Kalau ade yg nak comment, sila2 lah ye. =)


banner


bunting

1542HRS
ikhwan=)

p/s Cik Aisyah Adam, aku tunggu ko nyer bunting utk charity futsal. Haha... *ko nyer lagi cantik dr ak kot nnti*

2 comments:

.aisyah.adam. said...

ala ko ni...manade..wuuwuu...

.the.bapakss!!. said...

hahah..
ye la tu..
xpe2...
hasil keja kita memuaskan
hahah
=)