Thursday, 26 February 2009

.saje-saje.


-kami-

oh ye, petang tadi pkl 2.00, klas MPM (Media Production Process) telah berlangsung dengan group2 yang kene represent balik idea2 mereka. Hukhuk, kami salah satu team tersebut. Huu~ Masih ade lagi persoalan2 yg dibangkitkan tapi alhamdulillah, idea kami diterima cuma persoalan-persoalan yang dibangkitkan oleh Mr. Mus perlu dijelaskan dengan lagi details masa presentation storyboard next week. Insya Allah kami boleh! Yeah! LEK LU PRODUCTION BOLEH NYE!! kan kan kan! =)

Malm tadi kami carik tempat utk shoot sebahagian drpada scene kami. Hehe.. xleh nak bgtau details.. rahsia dlu mcm mane jalan cerita nya. Next week on selasa, kami akan gerak ke rumah aunty ak kat putrajaya as rumah aunty ak akn jadi one part of shooting location nnti.

Anyway, petang tadi ak baru book tiket balik kuching sabtu nieh. Hehe.. Balik atas urusan program DesaIT Sarawak yang akan berlangsung 23-27March nnti. Encik Omar, pegawai STAD MMU and Muin, Director program ni akn follow aku. Tiket disponsor so ak x kesah sgt. hhahaha! So, sabtu first flight kami akn berangkat ke kuching. Yeay balik! haha.. x saba2.. sbb ade satu benda menanti ak d rmh! ihihihi.. a new PC! YEAH! ak dpt pc baru!

Ok la.. juz saje2 nak update drpada x update langsung kan.. orait.. da~

2253HRS
ikhwan =)

No comments: