Monday, 23 February 2009

.besties.

Haish.. since MI xde keje lagi, sangat2 boring! Tapi, thanks to acap sbb kasi ajar sket camner mau lukis guna brush kat AI (hekhek, baru nak blaja.. orang len sure da terer) So, mencarik gambar and start lukis. Haha.. aku lukis 2 orang bestfriends ak neh~ Eila and aisyah.



Norazlillah Ridzuan. Dia neh kawn baik aku since form 4 lagi. Walaupun x sama skolah, tp still keep in touch smpai skang. Kenal masa satu group dlm seminar literasi kat kuching. Pernah gak bergado sampai x msg 2- 3 bulan, pernah lost contact sbb dia pindah balik ke KL and mcm2 la. Slalu share2 cerita and masalah dengan dia. Dia baik sangat! Cool la kawan dgn dia. Skang dia kat UiTM segamat and really struggle on her study. Manja, penyabar, baik and comel adalh sebahagian karekter dia. Aku pun kenal family dia and x silap aku, ayah dia sndiri da anggap ak mcm anak dia (woo, masa tu terharu gak la..huhu..) Ak igt lagi uncle rahmat bgtau benda nih masa ak gi rmh dorng. Hehe.. Walaupun eila anak angkat family neh (i know a lil bit about her history), tp she is really happy with her family. Now, i miss her a lot~ Jumpa sekali dua dlm SETAHUN. Hukhuk~ Jmpa bila dia balik kl je.. aiyoh~ Plus, aku pun busy gak da skang. To lala, good luck in your life keyh! Heee~



Aisyah Adam, start rapat klu x silap trimester 2 08/09. Dlu dia neh agak sombong ar. Haha.. ye la kan, orang kate dia hot girls~ (orang kate, bukan aku kate) so mcm ssh gak la nk kawn dgn dia neh. Hikhik. But then, now jadi bestfriend. Slalu gak tolong dia neh (and dia pun ade tolong aku). Teman sana sini (haish, penat gak layan dia neh! hahaa) and dia skang in love with someone (opppss!! sori terbgtau! haha..) Aisyah memang best kalau korng kenal dia. Tp, bila dia bad mood, jangan harap la nak tego dia. Kene kasi dia cool baru leh tego dia. Haha, itulah Nur Aisyah bte. Adam.

Itu sedikit profile diri dua orang rakan baik aku. Sorry weh lukisan x brapa cantek. Biasala, ak baru nak blaja. Hehe.. x color2 lagi pun.

*x tau nak post ape, so juz post entry ni la.. at least ade update something*

0143HRS
ikhwan =)

11 comments:

.aisyah.adam. said...

i am not in love duhhhhh -_-'

ishk hidung ak besonya :(
haha papepun mekaseyh haaa!
eh aku binti ar bukan binteee!
XD

.the.bapakss!!. said...

hahaha...
ye ke?

hidung ko mmg beso! bukan mancung..
hahah..
xde la.. hehe..
hidung ko comel... =p

same lah tuh binti dgn bte.. adeh~

kaoru kasuga mizutani said...
This comment has been removed by the author.
kaoru kasuga mizutani said...

warggh!~
its me!!~
so gumuk!!~
tggu je la nant.. hakhak..
one fine day, lala edy change.. ngee. resize je.. behavior x ubah pon.. nway, chantek!!~

2 aisyah..
hye!!~ i adore ur hair.. dat day i nak potong camtuh.. cane ntah org tuh tsalah potong.. :( ada org cakap i neh boyish cuz wambot i yang tsangat la pendekk!!~ nanges!!~ tape2.. i sabar.. have to wait loh.. ngee.. evryday when im looking at my hair, i feel so sad.. haihs.. so sedeyh!!~

.the.bapakss!!. said...

haha..
tau pun gemuk! xpe2.. saye pun mau kurus..
xyah ubah ur behavior.. its ok now.. heheh..

kaoru kasuga mizutani said...

counting d days..
tuck.. tuck.. tuck..
[eyt!~ dun ferget sumthing..]
esketing n riding ATV.. wee!~

.the.bapakss!!. said...

hehe..
i will not forget bout that..
u promise already kan kan kan =)

counting the days
(x tau plak bila)

wan-ohh-wan said...

kau ni kenape pak?
asek pasal ecah je skarang ni?
ecah in love ke kau yang in love?
kau jangan delete comment aku ni pak!
kalau kau delete siap kau!
HAHAHAHAHA!

.the.bapakss!!. said...

ceh...
sempat lagi ko ye..
mane ade.. dia la..
ak xde pun..
ak chill je
hahaha..

kaoru kasuga mizutani said...

haa!!~ pcah rasia!!~
ada scandal ngan ecah wupanya.. hohoo!!~

[dun worry la besties.. joking je laling!~]

[luv 2 tease ya!]

.the.bapakss!!. said...

eh..
laling! mane ade
ahahaha..

kawan je la..
=)