Tuesday, 14 April 2009

.my life.

Sedar x sedar, da nak abis 2nd year aku di MMU neh. Pergh, cepat je masa berlalu. Terasa cepat maybe join bnyk aktiviti and assignment yg semestinya sentiasa bertimbun x henti-henti. Alhamdulillah, ak dapat handle situasi-situasi sukar walaupun one time, I feel give up on all these things but I tried to face it. Thanks to my friends especially penduduk D69A yang banyak tolong aku time aku susah (pinjam keta *kamil, remy and maher*, tolong itu and ini - thanks guys!) Walaupun kadang2 korng neh buat aku marah, but then, korang pandai main ayat2 kat aku. Hahah! Next sem, kte da pindah balik ke hostel and hopefully kita still do what we have done in this house =)

actually tgh buat character rigging, smpt lagi nak update blog! this academic year mmg bnyk aktivit yang aku join with mostly these few clubs like Usrah, UPG and rakan muda. Yeah, aku dari skolah dlu mmg x leh dok diam klu x join aktviti. Kene aktif baru bnyk dpt pengalaman kan kan kan. So, that's why aku sangat2 aktif. Bukan saje2 je nak join :P

after 2 years kat MMU, rasanya ada gak la perubahan2 pada diri. Sleepless, workaholic (sometimes.. hehehe) and mcm2 lagi. Cinta? Oh, no comment here. Hahah! Just a few people boleh tau ye~ Tapi memang ada... STOP!

xtau nak cakap ape.. merapu je dari tadi neh.. saje nak update kasi panjang sbb da lama x update panjang2 kan...

orait, sambung buat esemen! yeah!

1007HRS
ikhwan =)

2 comments:

Careyn :) said...

ekceli wan nk gtau yg da ade gefren yeeee
*wink wink*

lol xDDDD

.the.bapakss!!. said...

mana ade la nini..
blm lagi...

single and available neh :)