Tuesday, 2 June 2009

.lamenye x online.

salam..

hukhuk.. selepas 5 hari x online, ahernye baru dpt online scara rasmi la kate kan.. b4 this on9 skjap2 guna ipod touch ajwad. klu x, mmg x online langsung.

erm, terasa rindu plak dgn suasana d69a, cyberia tuh. seryes, rasa mcm nak gi balik kat rmh tu and panggil smua housemate2 and men left 4 dead. ak men sorng2 left 4 dead sgt2 bosan. x tau nak men dgn bot.

nsb bek cuti neh bear and ajinda ade. leh gak la buang masa boring2 tuh lepak dgn dorng. since rmh uncle ak pun xde tenet so msa lapang ak di isi dgn menonton movie, men game, makan, and klu rajin baru men psd or 3d. klu rajin la kan. haha

oh, btw, tadi jenjalan dgn ajinda, bear and mein ke lowyatt, sg wang, bb plaza and pavilion. kenape pavi? hehe... nak jmpa sahabat baik aku yg bernama norazillah ridzuan. nak tgk dia keje mcm mane.. eheh.. saje je nak kacau. keje kat forever21. bear and mein smpt beli satu barng di sana.

erm, nak post pasl d69a tp x tau nak ckp ape.. bnyk sgt kenangn sampai xtau nak ckp yg mane satu.. heeh.. i think bear nnti update pasl neh so u all juz refer to his blog later when he update it. video2 pun smua kat dia. =p

okeh, aku cuti neh jrng2 online sbb dok rmh auntie. start klas in 2 weeks nnti ade la ak on9 24/7.. yeah! dok hostel online lame2.. hahah!

okeh, da~

2333HRS
ikhwan =)

No comments: