Sunday, 7 June 2009

.satu cherita?.

tajuk entah pape..!! haha... xtau nak letak tajuk ape so letak je la tajuk neh. Hurm, first week of holiday ade je program jenjalan bersama orng2 tersayang.. haha! Macam yg ak da cerita last post, ak kuar dgn bear, mein and ajwad gi ronda2 kl. Rabu plak, spt yg dirancng masa exam week lagi, ak, maher, amir (adik maher) and ajwad gerak ke sunway. Kiteorng men esketing! hehe.. Sapa yg pernah men roller blade sure tau sket nak men esketing but beza nye dia licin. Ak jatuh almost 5 times kot! aiyoh, abis basah sluar and baju. Tp, best tetap best! hehe..

Then, khamis tetiba dpt call dr sahabt baik ku. Mengadu sbb dia rupenye off on that day. Penat2 gi tmpat kerja last2 bos kate cuti. Haha.. siannye, so dgn laju nye ak ajak dia kuar walaupun dlm wallet tggal sket je duit. Hehe.. Kuar la kami ke midvalley then lepas tu terkeluar la idea gi esketing. Ak on je lepas tgk duit. Haha, cukup pun. Then, kiteorng pun trus gi men. Kali ni, ak x jatuh.. hahah!

So, on friday and saturday, ak di ajak oleh cikzati shoot wedding kat sungai besar. Plan ni da lame dah, dari dlu lagi dok ajak, ak asyik busy so skang ni baru berkesempatan bersama pro photographer neh. Haha~ Cikzati ni kerja part time dgn Intai-intai. Kat sg besar ni job dia and ak jd asstn dia for this time. Alhamdulillah, pengantin sgt2 sporting and kiteorng dpt gak la shot2 menarik.


one of the shoot yg ak amik
Ni je la aktiviti ak utk minggu pertama cuti. CUAK TUNGGU RESULT NEH! aiyoh!

1302HRS
ikhwan =)

No comments: