Sunday, 9 August 2009

.haish~.

FEES PAYMENT REMINDER - TRIMESTER 1,2009/2010

DEAR STUDENTS,

THIS SERVES AS A FRIENDLY REMINDER THAT LAST FEES PAYMENT DUE DATE FOR TRIMESTER 1,2009/2010 WOULD BE ON 28th AUGUST 2009. THIS REMINDER SHOULD BE READ TOGETHER WITH OUR ACADEMIC AND FINANCIAL BARRING DUE DATE.

WE APPRECIATE YOUR EARLY PAYMENT TO AVOID ANY INCONVENIENCES.

THANK YOU.

CREDIT MANAGEMENT UNIT



haisH~ warning2 plak mintak bayar.. PTPTN lak bila nak masuk neh.. masuk pun belum tentu 100% leh cover fees. Then nnti, finance akan mintak 25% from the fees utk bayar exam la, pastu nak tgk result, lagi 25%, pastu nak register sub pun lagi 25%... haish~ then kate klu lambt byr kene fine RM100 every month! wth! i dont like new president.. x ske.. haish~ DUIT LAGI.. bila la orng2 finance ni nak memahami student2 neh.. bak kate Najib, utamakan rakyat. X gaaaaaaakkkkk~

bab mintak duit laju je dorng neh.. tp klu bab student complaint pasl tenet hostel ke, masalh itu masalh ini, haraaam~ jgn harap nak dpt masa tu gak..

6 comments:

adibmuhammad said...

ayat last tu, betul sunggoh.

KhairulAqmal said...

baru beberapa minggu di sini, aku pun setuju

Sai said...

bukan salah president ya.. ya suma salah mirza.. nya molah suma tok.. huhu...

.the.bapakss!!. said...

adib : yeah~
khairul : klak ko merasa gik mcm2 :D
sai : hahah.. nya lah~ nya la smua punca tok :D

Noriman Saffian said...

hahaha! itu lah mmu..bab duit laju je..aku dah masak dah wan..x larat nk layan semua reminder2 tuh..haha!

.the.bapakss!!. said...

tu ar pasal.. haish~ MMU MMU... mmg mcm tu la...