Tuesday, 25 August 2009

.ramadan.

Salam ramadan utk smua.. Lol~ baru nak wish.. haha.. Erm, ramadan kali ini, 1st day a sambut kat rmh auntie ak kat putrajaya.. Sebelum ni, ramadan, ak sambut dgn roomate and housemate and ni kali ketiga ak sambut ramadan di perantauan. Sungguh x best weh! Kawan2 ak yang lain sambut dgn family dah.. Aiseyh~ jeles2! *Lol... saje je :p*

Ramadan kali ni xsama macm dlu.. Dlu, keje x banyk, leh rilek, leh tdo lepas subuh.. Kali ni, sambil tggu sahur, siapkan keja sket.. lepas tu sahur, subuh then tdo jap.. Bangun pagi sbb nak gi kelas.. Isnin and selasa mmg mcm ni.. rabu and khamis leh la lepas subuh tdo lame2 sket. *but minggu ni xdpt, rabu ade shooting, khamis ade kelas pagi.. mak aih~* WooH~ mmg ramadan kali ni cabaran lagi besar.. x mcm dlu.. Muka ak pun da berjerawat balik ni ha.~ Aiyoh!

ahad lepas berbuka ramai2 bersama family2 terdekat.. Xde la smua dtg.. tp at least kami berkumpul. Best~ Semalam 1st day ak bukak puasa kat hostel.. hahah~ b4 tat gi bazaar ramadan kat presint 2 beli nasi kerabu yg mmg sedap! (tp x leh lawan mama punye). Arini igt mau carik kuih akok.. harap2 xcepat habis (sbb mmg slalunye cepat habis...)

ok2.. tu je nak mengarut di pagi selasa neh.. Ade gak la update drpda x de langsung kan...

1109HRS
ikhwan =)

No comments: