Sunday, 13 September 2009

.berbuka puasa di rmh ciklah.



Alhamdulillah, smlm cik lah telah mengadakan majlis berbuka puasa bersama family tok mat. Yang berjaya hadir is yg mane berada di KL and selangor mcm kak amal, kak yana, kak gimin and family, cik zan and family, abg adli and family and kak murni. Bertambah meriah bila keluarga blah uncle nazim pun ade skali. Majlis ni diadakan smpena sambutan birthday nazeeha :). But then, the birthday girl turn to be bad mood.. haha~ xpe2.. we are all enjoying our day, camwhoring as usual and talking to each other. Terigt masa raya dlu2 when we all gather together at arwah Tok Bah's house.. smua ramai2 tido kat ruang tamu tp x tdo dlu, ayah jack will start with funny story then after 12am, baru citer pasal hantu... gelak tawa, men game bsing2 smpai arwah tok bah tegur kiteorng sbb bsing, tiba2 citer pasal siti nurhaliza plak kan (where the guys mmg minat siti masa tu tp bcoz of gurls lagi ramai dr guys, mmg xleh nak debat la kan), ape lagi, mcm2 kenangan ar.. i miss those days.. :(...

*mencarik gambar raya yg ramai2 but xde dlm pc.. mane ak letak neh.. hukhuk*

0026HRS
ikhwan =)

p/s raye x lame lagi.. xlame lagi nak balik rmh!!

No comments: