Saturday, 12 September 2009

.shopping raya.

wooh~ tadi petang after solat jumaat, ak, arm and ally gerak ke KL nak shopping raya. Ally? wahaha~ al-kisah ak gi tweet ckp ak and arm nak gerak ke KL, dan2 dia kate nak ikut. So, dia pun follow ar skali. Kiteorn gi campbell complex sbb arm nak carik jeans kat situ. Ak lak nak carik kasut. I found it! cantek lak kan. Simple je design. New body glove shoe. Dorng kate baru kuar. Nice gak ar. X dpt Nike, at least dpt gak something yg simple. Just wanna say thanks to arm bawkkan gi shopping and ally, kasi pndgn pasal kasut2 yg ak nak pilih.. :D

wooh~ next week da nak raya.. x terasa pun.. masa cepat giler berlalu.. Bagus gak sentiasa busy, mmg x rasa masa berlalu dgn pantasnye.. hahah~ X saba nak balik rmh and beraya bersama-sama even ak balik juz for few days only.. so sad~

0212HRS
ikhwan =)

No comments: