Tuesday, 6 October 2009

.Open house!!.

Yeah, sabtu lepas, ramai mereka2 yg ajak gi open house. On saturday kiteorng gerak gi open house area Shah Alam. Ade la beberapa rmh yang sempat pegi tapi aku agak puas hati sebb dpt kumpul ramai2 dgn member2 kelas.


So first house kiteorng gi ke rmh Ghazi..




bahagianya muka faiq.. haha


tuan rmh.. poyo je tau la pegang duit raya..


 

then kiteorng gerak ke rmh shah azman.. rmh legend ni weh!!



shah buat perangai pelik dia..



dgn legend weh!


mereka yang sempat singgah rmh shah azman



smpt lagi tgk highlight bola

After rmh shah, kiteorng konvoi ramai2 nak gi rmh dayah tp since ade tetamu kat rmh ghazi, ak and the roomies and jiran serta shah azman gerak rmh dayah.

 
 
 
 
king



smpt nk bergambar tuh masa nk tggu helmi
hahaha

every pit stop kiteorng buat kat tepi jalan
sure ade camwhore jap



finally sampai rmh dayah

shah bergaya d sebelah motor polis

Sampai rmh dayah, trus naik, the gonjengs ade tp dorng da nak balik dah.. sorry mawi (opps!) tp the best part is mak dayah masak sedap! (and mak dayah orng sarawak, smua pening bila ak sembg dgn mak dia sbb ak berbahasa asing :P) thanks dayah..



 
 
 

 
manje nye remy


Then, kiteorng gerak g rmh ghazi sbb nak anta camera ghazi. From there, Myvi follow kelisa  and i10 since Neo nk kene anta shah balik rmh. Gerak gi rmh fara izati.. Besar giler rmh.. teruja jap.. hahah~



acap acap.. ish2


the gonjengs


sempat lagi tgk tv


the guys with tuan rmh

Last, the roomies and jiran gerak ke rmh faiq/nad. Wihii dpt sampul.. hahah~



smpt lagi faiq men PES dgn adik dia.. ayah dia pun cool gak men skali :P




Ahad, yg lain xdpt follow so ak follow maher ke rmh ally and auntie dia.. Ak da janji nak gi rmh dia so better tunaikan janji kan.. mama ally masak sedap weh. Bertambah-tambah sampai perut ak buncit.. hahah~


 

 
tunjuk camera masing2
maher dgn mini diana, syrr with her polaroid, and ajwad LCA dgn blackbird



gerak ke rmh auntie ally



kiteorng smpt men Wii sblm balik :P




the end of jalan2 raya
thanks smua!
kekenyangan aku utk 2 hari
=)

0320HRS
ikhwan =)

p/s paper ak da abis! ak juz nak mention kat sini yang aku
MERDEKA!!!!!!


No comments: