Tuesday, 6 October 2009

.shooting at Kampung Sg. Haji Dorani, Sungai Besar with Maher and Ally.

Selasa, 6 Oktober, aku, maher, ally and syira gerak ke Sungai Besar, Sabak Bernam utk buat photoshoot with Maher and Ally. Saje2 nak upgrade skill kan. Buat kat sana coz padi dia nice and hijau. Sangat sesuai nak buat photoshoot kat sini. Dari cyberjaya ke sungai besar makan masa 2jam perjalanan. So ni some of the picture yang aku tangkap menggunakan Nikon D40X attached with Sigma Macro Zoom Lense 70-200mm, f2.8 (thanks zati hanani kasi pinjam). Ade lagi dari kamera maher and ajwad which camera ajwad attached with his wide lense and maher lak 50mm. Nanti aku upload gamba2 dari dorang. Selamat melihat =)



2329HRS
ikhwan =)
kampung sungai haji dorani
sungai besar, sabak bernam
3.30PM till 5.00PM


10 comments:

Maherausaurus** said...

oi!! suka gila! lepas ni shoot kat perth plakk!!!

.the.bapakss!!. said...

hahah~! boleh aje!

Alymia Nelyza said...

omgggg suka sukaaaa!!! *haa boleh jadi hyper dok tempat tenang mcm kat situ wei*

lepas ni shoot kat kawasan tanah tandus, gersang, dan panas. tiada hijau. wow best besttt!!

.the.bapakss!!. said...

hahah~
mane2 je..
=)

nazira aziz said...

comel gila,kalau kawin nak upah jadi photographer boleh tak haha.

btw ni tmpt ni tmpt Seratus Harijadi punya shooting film lah,so cantik.

mein melon said...

haha.. cuuuttteee~

ajinda said...

niceee... :)

.the.bapakss!!. said...

nazira : yeap2.. boleh2.. a'ah, tmpt shooting seratus harijadi dgn nur kasih.

mein : dorng mmg comel.. hahah

ajinda : ak bgn pagi igt da siap da file transfer.. gile slow.. lol~ nk tgk gamba ko plak..

Oblind36 said...

so suuuuwweeeeetttt. weh nanti ko bwk aku gi tempat nie. cam best je. hebat ko skrg

.the.bapakss!!. said...

thanks pak ngah :D
tp ak lom sehebat ko.. hehehe

boleh2.. sure ak bawak ko ke sana..
ko bawk la model2 lawa2 ke :D
hehehe