Saturday, 5 December 2009

.almost there!.

Oh my god! Our trimester 2 da nak abis da.. Tinggal 2 minggu je lagi before the exam week. For FCM students, ini lah week mati/tired/xcukup tido sampai mata jadi panda because of all the submission will be on week 7 and 8 (maybe some will be on exam week). Aku sangat-sangat cuak di sini takut fail kerja x memuaskan.. huhuhuh! week2 teraher neh adalah week yang sangat2 busy bagi aku. Xde mase nak tgk movie, kuar gi jalan2 ke kl (rasanya da lame x gi lowyat, times square.. rasanya since trimester 2 bukak kot) and all those enjoy things. stakat lepak2 makan2 dgn member n men futsal tu bila ade sikit masa nk enjoy kan.

rasa x saba nak cuti sbb boleh rehat, gi jalan2, men game and ape2 lah. tp xleh nak pk cuti since a lot works need to be done before the dateline. huhuhu...

come on! works! *aku ngantok*

0855HRS
ikhwan

No comments: