Tuesday, 1 December 2009

.oh baby, why you must leave me now?.


owh why why why now?
why u must leave me now?
Do you know how much I love you?

huhuhuh

Hohoho~ Mintak tolong Hafiz (Boss papercut) antakan camera ku ke Nikon service. Nikon kate maybe shutter count dia da abis and need to change. Tp dorng nak hold dlu seminggu nak check ape lagi problems. Haish~ Orang kate, klu nak ganti shutter tu, better beli baru je. Hurm, mungkin bukan masa terdekat ni kot aku akan beli kamera baru. Huhuhuhu~


p/s Nikon D90, I want to marry you :D

1438HRS
ikhwan =)

4 comments:

Noorfaeza Zainal said...

Owh..TIDAK!!!!! Kenapa ia harus buat hal skrg???? Jaga camera lagi susah dr jaga aweks lah bro... So tak payahlah U1 fanatik smp nak kawin dgn 'dia'...:P

.the.bapakss!!. said...

hhohho~
itu la pasal..
sedih sgt..
dua2 benda mmg ssh pun nk jaga... hahaha

xleh ek nak fanatik :P

p/s kak b da start panggil nickname sy yg d create eila.. hahah~

Noorfaeza Zainal said...

Hurm...let settle it one by one..we start wit carrier 1st.. then bila dah mantop..we go for aweks (but that time dah blh masuk meminang terus) :P

p/s eila mmg ada aura special dlm famly kami :D

.the.bapakss!!. said...

hahaha~

p/s =)