Saturday, 13 March 2010

.Cara mengelak kita berfikir pasal cinta.

Pergh title xde kene mengena pun dgn post neh.. hahah! ade la sket :P Ni cara aku la.. cara nak elak rasa lonely ke, or xnk join pi somewhere anjuran university (kene paksa pergi tp mmg xnak) and ape2 la.. join event yang korang ske nak pegi. Aku kebetulan mmg junior photographer untuk Intai-Intai Production di"kerah" untuk membantu buat promotion kat Pameran Pengantin Malaysia, PWTC. Ni first time aku join jadi exhibitor untuk event yang agak besarr neh.. Da la xtau sangat ape2 pakej for intai-intai but lepas kene explain baru paham.. Best sangat best sbb aku dapat experience mcm mane nak promote our product neh wish intai-intai kasi harga pakej yang sangat murah plus gamba2 pun sangat lawa.. heheh



some of the album utk tunjuk kat bakal2 client



me!



tengah terangkan pakej.. mamat tuh orang sarawak.. :P



man and zatie





client oh client



some of the team of Intai-intai



cik zati.. senior photographer yng satuny2 wanita :P
dak MMU, fom.. tp terer gak amik gamba..
*pergh puji2*



our booth



intai-mengintai :P

Mari2 jom datang ke PWTC!
mcam2 ada
matta fair, expo eduction and yang paling penting
Pameran Pengantin Malaysia 2010
PWTC
mari2 jom datang semua!!!!

0129HRS
ikhwan =)


2 comments:

rieL said...

Eh dude, sampai bila eh expo ni? Berminat jugak nak intai :)

.the.bapakss!!. said...

sampai ahad neh.. mari2 la datang! :D