Wednesday, 8 September 2010

.Hari Raya.

Hi guys! Hari raya bakal menjelma ari jumaat neh. Mesti smua da prepare mcm2 kan nak sambut hari raya kan kan? And ramai da start nak balik ke kampung. Sape2 yang menghala ke kelantan, bersiap-sedia dgn mental dan fizikal kerana perjalann seperti biasa akan memakan masa yang lebih lame dari biasa. Haha~ Smlm kami gerak balik ke kelatan, tolak around 11pm dr kl and arrive here in kb around 12pm. Lame x? Mmg lame giler. Aku sampai tahap tgk jalan tp blaankkk je. Nasib bek alhamdulillah xde pape. Gerak 3 kereta ke sini and ketiga-tiga kereta slamat. Xtau la kereta aku tuh ok x. Haha~ 

okeh, will cont with raya story nnti. :)

No comments: