Tuesday, 15 January 2008

Happy birthday to my dad!

Salam...

yeah, hari ni merupakan ulangtahun hari lahir yg ke 46 abah aku.. Awal2 aku dah msg dia wish birthday dia. Dia skang berada di Madinah. Sambut kat sana.. hihii.. ptng td baru dia reply msg aku, bgtau yg dia melawat masjid nabawi, makam nabi, mkm syd abu bakar, syd omar n raudah. Alhamdulillah, diorng sihat kat sana... Huhuu...

Hari ni, aku kemas2kan rumah.. Kemas dapur, cuci pinggan, buang sampah, cuci kain, sidaikannye, cuci keta antik abah aku tuh, cek2 pc rmh nih and pastu rehat.. Huuuiiihh, penat giler.. Kawen blm lagi neh.. Hahahahaha.. Dah kawen esok2, ada la pengalaman sikit pasal mengurus hal ehwal rmh tangga. Harharhar. Senang la bila "bini" aku beranak nnti, aku dah boleh uruskan hal rmh. Cuma aku x pandai masak.. kIkikiki.. masak, skang ni aku serahkan kepada makcik kantin kat skolah ni. Diorng tolng masakkan. Aku amik and makan bersama adik kembr ku.. Hihihihi...

K, tu jeh..

Nnti continue pasal cinta..
:D

No comments: