Friday, 14 November 2008

born to be "botak!"

hakhakhak! I GOT NEW IMAGE!! hahaha.. disebabkan desakan penghuni D-69-A "menuntut" ak utk menukar image ak dgn membotakkan kepala masa first day kiteorng sampai d rmh yg menybbkan ak terpaksa berfikir utk 4 hari siap msg2 tanye pendapat sana and sini... aher nye, ak pun terus membuat keputusan utk melakukan satu perubahan yang "besar" pada diri ini! iaitu.................... BOTAK!! hakhakhak! Trimas la pada penghuni D-69-A yang ku sayangi ni especially KING, BEARBRICK, PAU and MAWI yang sudii meneman ak ke kedai gnting rambut kat alamanda! PERUBAHAN TELAH DILAKUKAN!! mari TENGOK!! ahahah


Before!


sedang dalam proses!


pandgan blakang!


camhore kejap! haha.. bersama "LINCON BURROWS"
*perasan*
=p


gambar ni, ade orng tu, orng jauuuhhh yg first dpt gambr nih! dia la orng pertama tau daku botak! hahaha.. *selain dr member2 ku ni la*

yeah!! image baru!
so jgn terkejut jumpa aku yeh!
oh ya, ak x kan online for 3 days 2 night coz ak kat kampng sungai haji dorani, sungai besar
ade program wawasan desa kt stu..
ngee~~

da~
0211HRS
ikhwan =)

6 comments:

kaoru kasuga mizutani said...

its me mayb!!~ :P

.me. said...

hahahah...
kamu la tuh!

alymia nelyza said...

aiyo! kenapa botak wahai bapak?

blueseberry said...

botak..? xpe..save bajet syampu :p

Paiz said...

gamba dr blakang tu mcm Simon la satu kali

BangsatKardiovaskular said...

Lamak sik anngga bas MMU ehhh.... deymm... rindu indah....

1041108866...........